WIM LEYS organiseert Spaghetti Swing:

lekker eten, zingen én dansen.Wim Leys laat zijn geboortedorp Mere swingen op zijn nieuwe single "Dans Dans Dans" tijdens een originele Spaghetti Swing.

Het wordt een leuke namiddag met heerlijke spaghetti à volonté én een spetterend extra lang optreden van Wim.

 

De SPAGHETTI SWING vindt plaats op zondag 18 oktober 2015 in het Patronaat, Patronaatstraat in 9420 Erpe-Mere. De deuren gaan open om 12u30 en je kan om 13u00 aan tafel. Het einde is voorzien om 17u30.  De toegang bedraagt 15 euro. Kinderen (tot 12 jaar) betalen 10 euro. In deze prijs zit het eten en het optreden maar geen drank.


Reserveren op voorhand is wel verplicht.En je kan best snel zijn want de kaartverkoop is al begonnen en de zaal is bijna uitverkocht.

Je kan kaarten kopen in het Patronaat of je kan ze bestellen via wimleys2014@gmail.com.  Je stuurt een mailtje en Wim laat je weten hoe je kaarten kan bestellen. Mocht je geen spaghetti lusten en er toch willen bij zijn, dan kan je ook een croque monsieur bestellen. Je moet dat wel op voorhand melden.

 

Ondertussen gaat het uitstekend met de single "Dans Dans Dans", een Nederlandstalige versie van "Girls Girls Girls" van Sailor.  De single komt deze week binnen in de Vlaamse Top 10 van Ment en is al enkele weken snel aan het stijgen in de Vlaamse Ultratop 50.