Na het succes van de bijzonder snel uitverkochte eerste 'Spaghetti Swing' organiseert Wim Leys een tweede editie op zondag 10 april. Deze ‘Spaghetti Swing’ is meteen de fandag van Wim Leys.

 

De 'Spaghetti Swing' is een namiddag vol lekker eten, een drankje en optredens.  Je kan er genieten van heerlijke spaghetti bolognese.En wie dit niet lust kan ook kiezen voor een croque monsieur.Er wordt niet enkel gegeten, want wie Wim Leys kent weet dat hij ook altijd voor de nodige swingende ambiance zorgt.

 

Wim geeft die namiddag een dubbel optreden en ontvangt ook zijn goede vriendenLauraLynn en Matthias Lens voor gastoptredens.

De 2e Spaghetti Swing vindt plaats op zondag 10 april 2016 om 13u00 in Zaal Patronaat, Patronaatstraat, 9420 Erpe-Mere.Let op: er zijn geen kaarten verkrijgbaar aan de ingang, je moet dus op voorhand inschrijven.

 

 

Meer info:

Kaarten zijn verkrijgbaar in zaal Patronaat of kunnen besteld worden via wimleys2014@gmail.com.

Een kaart kost 20€, een VIP kaart betaal je 35€. VIPs kunnen er al terecht vanaf 11u30 voor een receptie met aperitief en hapjes in het gezelschap van Wim en kunnen eerst in de zaal.

Voor meer info kan je terecht op www.wimleys.be of stuur je een mailtje naarwimleys2014@gmail.com.