Wendy van Wanten krijgt aanstaande zaterdag 11 juli 2015 een Story-ster als huldiging voor haar 25-jarige carrière in de showbizz op de Walk of Fame aan het ­Plopsatheater in De Panne. Het park is om 19u30 exclusief opengesteld voor Plopsa Fun Card, Bumba Card en Gold Card houders. Meteen na de erkenning treedt de West-Vlaamse op in de kiosk van Plopsaland met de rockband Out of Service. Jammer genoeg zullen enkel abonnees van dat optreden kunnen genieten, want het is de exclusieve 'Nacht van de Abonnees'

 

 Wendy Van Wanten gaat deze zomer op tournee met de Oostendse rockband Out of Service. De zangeres zal straks covers brengen van onder andere The Rolling Stones, Bon Jovi, Texas en Heart in een negentig minuten durende rock 'n roll-show.

 

Wendy zong vorig jaar tijdens de Paulusfeesten in Oostende al eens met de plaatselijke rockband, en dat smaakte toen naar meer. 'Ik heb mijn kooklessen op woensdagavond intussen ingeruild voor rocklessen', lacht Wendy. De première van de tournee vindt plaats op vrijdag 3 april in de Loungebar van Kursaal Oostende.

 

 

Meer info: