Soloproject voor Tylaine Van den Broeck

Pianiste Tylaine Van den Broeck brengt in februari haar eerste soloproject uit : ‘Tussen hemel en aarde’ of TRA CIELO E TERRA.  Op 18 februari 2018 zal zij in première haar album voorstellen in het Cultureel Centrum van Heist-Op-Den-Berg. Vanaf 19 februari 2018 zal dit prachtige album te koop zijn op iTunes. Tylaine componeerde alle muziekstukken op het album zelf . De dromerige pianocomposities worden  voor sommige songs zelfs ondersteund door de prachtige, warme klanken van de cello. TRA CIELO E TERRA is trouwens de soundtrack van de kortfilm ‘Harry’, in een regie van Ed Vanderweyden en met Amaryllis Uitterlinden als één van de castleden

 

Tylaine is in Vlaanderen al lang geen onbekende meer. We kennen haar van haar fantastisch pianowerk bij het Golden Symphonic Orchestra, waarmee ze de wereld rondtoerde en tevens het begeleidingsorkest van Helmut Lotti. Ze werkte mee aan de CD van Udo ‘Over Prinsen, over draken’.

Hiernaast is ze pianiste voor tal van artiesten. Om er een paar te noemen : Erik & Sanne, Andrei Lugovski, Lisa Del Bo, Tom Dice, Matthieu & Guillaume, Maartje Van Neygen. En bovendien is ze al 12 jaar de vaste pianiste van Maurice Engelen en Praga Khan.

 

Naast haar muzikale passie is Tylaine ook heel gepassioneerd bezig met mode. Sinds 2012 heeft ze haar eigen modelabel : Maison Tylaine. Ze ontwierp al verscheidene collecties en telkens kon ze rekenen op een  leuke ambassadrice om haar creaties te promoten (Barbara Dex, Maartje Van Neygen, Maureen, Stephanie Meire, Maxine Michiels, ...) Tylaine was ook één van de twaalf laureaten tijdens het programma ‘De Designers’, een wedstrijd voor mode-ontwerpers in 2010 op VTM.

 

Een fantastisch palmares, waaruit blijkt dat Tylaine een creatieve duizendpoot is en zich altijd met ander talent goed weet te omringen. Dat ze ook solo haar talent kwijt kan én wil, bewijst dit unieke soloproject.

 

Meer info:

 

Luister, geniet en droom weg bij de prachtige muziekstukken van TRA CIELO E TERRA!

Download vandaag nog het album : https://itunes.apple.com/be/album/between-heaven-and-earth/1345028030?l=nl