The Common Linnets brengen ook repertoire uit nr.1 album

tijdens exclusief live concert op 20 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.Eind september brachten The Common Linnets, de Nederlands-Amerikaanse band rond superster/frontvrouw Ilse DeLanghe, hun album 'II' uit en datzelfde album knalde een week na release meteen op nr.1 binnen in de Nederlandse albumcharts.


Ook in Vlaanderen bekoren The Common Linnets met hun mix van folk, Americana, country en bluegrass en dus mocht een Vlaams luik in de uitgebreide live tournee van The Common Linnets niet ontbreken. Op vrijdag 20 mei 2016 staan The Common Linnets op het podium van de Stadsschouwburg in Antwerpen en brengen ze naast hun hits, zoals oa 'Calm After The Storm' , ook nummers uit hun nieuwe nr.1 album 'II'. Tickets en info voor dit exclusieve live concert van The Common Linnets viawww.sherpa.be of +32 (0)70 25 20 20 (max €0,5/min)


Met hun debuutsingle, het bloedmooie 'Calm After The Storm', werden The Common Linnets meteen tweede op het Eurovisie Songfestival 2014. 'Calm After The Storm' groeide na afloop uit tot een dikke hit in gans Europa en ook in Vlaanderen sloeg het nummer in als een bom! Zo prijkte 'Calm After The Storm' in mei 2014 op de nummer 1 positie van de Ultratop 50 in Vlaanderen. 'II', het nieuwe album van The Common Linnets dat uitkwam eind september, veroverde een week na release meteen de toppositie in de Nederlandse albumcharts. Onlangs was de band ook in Vlaanderen om hun nieuwe album te promoten en waren ze oa te gast in het één-programma 'Van Gils & Gasten'. Ze brachten er live het nummer 'We don't make the wind blow'. Bekijk HIER de beelden.


The Common Linnets bogen op een ijzersterke live reputatie en veroverden tijdens de voorbije live tournee de harten van vele muziekliefhebbers in Europa. Dat blijkt ook uit de talrijke gouden en platina platen, en de vele awards - zoals de Edison, de Popprijs en de Duitse Echo Award - die de band reeds mocht ontvangen.

Voor hun repertoire laten The Common Linnets zich inspireren door Americana, country, folk en bluegrass. Van kleine intieme liedjes tot een wat stevigere sound…The Common Linnets zorgen altijd voor een uiterst sfeervolle avond met muziek recht uit het hart. Het concert op 20 mei in Stadsschouwburg Antwerpen is het enige grote live concert van The Common Linnets in Vlaanderen en dus een must voor elke rechtgeaarde muziekliefhebber!


Meer info:


The Common Linnets op vrijdag 20 mei 2016 in Stadsschouwburg Antwerpen. Mis dit unieke en exclusieve live concert niet! Tickets & info: www.sherpa.be of +32 (0)70 25 20 20 (max €0,5/min)