Tamara en Tom Davys zijn een muzikaal duo, maar in het echte leven ook man en vrouw. De muziek loopt als een rode draad door hun leven. Na een zevental singles op de markt hebben gebracht werd het anno 2016 tijd voor meer vuurwerk.

Tamara &Tom vonden de tijd rijp om een full cd uit te brengen onder het label van HKM (Hans Kusters Music)

De toepasselijke tittel "Passioneel" is dan ook op het lijf geschreven.

Bij het maken van deze full cd kregen zij de medewerking van gevestigde waarden in het vak,vele teksten kwamen in samenspraak tot stand,want als artiest je alleen zingen waar je echt in gelooft.

 

 Tom bracht in het verleden al meerdere full cd's uit Met "Vrienden voor het leven" haalde hij zelfs Tien om te Zien zijn laatste solo single was "Brandend Zand" een cover van Gert Temmerman De laatste full cd van Tom Davys "15 jaar Tom Davys"

Na beiden solo singles op de markt te hebben gebracht, besloten deze artiesten dat het tijd was om ook duetten uit te brengen. Hun eerste duet "Ciao Ciao" was dan ook een schot in de roos. Het Zuiders ritme is hun op het lijf geschreven. 

Tamara bracht in het verleden twee covers uit van Marva.  Ze bracht de twee pareltjes "Eiland in groen en blauw" en "Ik dans met een ander" Verder is haar repertoire uitgebreid met zowel Vlaamse meezingers, swingende Engelse nummers, Franse chansons, als Duitse liedjes

 

Voor hun recenste  single gingen Tom & Tamara naar een nummer dat nog door niemand werd gecoverd.  Bij die zoektocht kwamen ze terecht bij het repertoire van Clouseau.  Sinds de groep hun eerste hit scoorde met ‘Anne’,  zijn er heel wat hits geweest,keuze genoeg dus maar het was een gewaagde keuze.

 

Tracklist.

 

1 Ciao Ciao

2 Een nieuw begin

3 Felicita

4 Nee ik laat dit niet toe

5 Die muziek op zondag

6 Vandaag

7 Als je eenzaam bent

8 Zomer

9 Bye bye my love

10 Geloven

11 Verlangen

12 Wilde Zwanen