Een nummer van "Clouseau" coveren hmm, weinig artiesten wagen zich eraan maar Tamara & Tom wagen nu hun kans schoon. Eind jaren ’80 was "Verlangen" een grote hit voor Clouseau en Ingeborg,een nummer dat trouwens geschreven werd door Stef Bos.

Sinds Tamara &Tom begin 2015 in zee gingen met Hans Kusters ging het enkel maar de goede weg op. De singles "Zomer", "Vandaag" scoorden meer als goed benieuwd hoe deze nieuwe single gaat lopen.

 

 

Tamara & Tom groeiden beiden op in Maldegem  met muziek in hun bloed.

Na een carrière als muzikant-toetsenist met zijn dansorkest besloot Tom om voor het solo-werk te gaan met talrijke LP's en een verzamel-cd als resultaat.

Dit bracht hem toen tot op het podium van Tien om te Zien, 

Tamara was  lead-zangeres in een rock-coverband en deed  koorwerk.

Tijdens één van hun solo-optredens stonden ze 'toevallig'  samen op de planken in de feestzaal van Tamara haar ouders, hieruit vloeide alvast hun eerste muzikaal duet. 

Ze werden verliefd en al snel werd hun liefde bekroond met een huwelijk. Na de geboorte van hun dochtertje werd het even stil rond hen. Ze besloten om "quality time"  te nemen om te genieten van hun nieuw samengesteld gezin. 

 

Ondertussen bleef  Tom echter muziek schrijven en werd er in de homestudio naar nieuw werk gezocht.

Toen het gemis van de fans en het podium begon op te borrelen , besloten  ze om terug in de studio te duiken, beiden brachten singles uit waaronder 2 covers van Marva "Ik dans met een ander, en Eiland in groen en blauw (Tamara)"    "Brandend zand (Tom)"

Sinds 2013 brengen zij samen leuke en zuiders aanstekelijke duetten, met hun eerste muzikale kindje "Ciao Ciao", (geschreven door Sabien Tiels).