De liefde voor muziek neemt soms rare sprongen zo ook voor Tamara en Tom. De twee leerden elkaar kennen op het podium en werden later een koppel. Hoewel ze beiden kunnen terugblikken op een succesvolle solo-carrière besloten ze toch samen in 2013 als duo op te treden.

Tamara en Tom delen naast hun liefde voor muziek ook een passie voor het zuiden, die twee weten ze moeiteloos te combineren in hun muziek. ‘Per Sempre’ en ‘Una Vita Con Te’ zijn maar een paar voorbeelden die je moeiteloos doen dromen van een vakantie in Italië. Hun album ‘Passioneel’ dat in 2016 uitkwam blijft het nog steeds goed doen.

Op hun debuutalbum staan nummers als ‘Volle Maan’, ‘Door De Wind’ ,‘Verlangen’ en‘Wilde Zwanen’ die heel hoog scoorden in de hitparade, toch keren ze met hun nieuwste single  ‘Bella Ciao’ terug naar waar het voor hen allemaal begon "het zuiderse Italia" dit met een swingend  zuiders tintje er bovenop.

 

‘Bella Ciao’ is een Nederlandse bewerking van het gelijknamige succesnummer dat door de Netflixreeks ‘Casa De Papel’ een tweede leven kreeg. Het nummer is een Italiaans strijdlied, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Italië populair werd onder de partizanen. Sabien Tiels die in het verleden al heel wat nummers schreef voor Tamara en Tom, voorzag een aanstekelijke melodie van een zwierige tekst. Het resultaat is pure zomer in hartje winter.

‘Bella Ciao’, de nieuwste single van Tamara en Tom werd op 9 december voorgesteld tijdens de verjaardagsshow van Tamara.

 

Meer info:

Het nummer is reeds op iTunes beschikbaar als digitale download. itunes.apple.com/be/album/bella-ciao-single/1445900598?l=nl&fbclid=IwAR1ZEel7fGqE1Daqt5G6dELmxMvWBtge6k2ufkufjC-h2fSYE0FxRy5SPG8