Officieel vierde dit bonte 5-tal hun 15-jarig jubileum al eind 2016 tijdens 2 uitverkochte concerten in Salons Mantovani, Oudenaarde maar vandaag wordt het allemaal nog net wat officiëler... want hun nieuwe album is er! '15 jaar Swoop', een dubbelalbum met maar liefst 30 nummers waarvan 15 nieuwe en daarnaast de '15 grootste Swoop-hits'. 'Speedy Gonzales', 'Doe De Swoop', 'Country Roads', 'Oh Suzanna', 'Lailola', 'De Clown', ... ze staan er allemaal op. En als je dacht dat alle gekheid was achtergebleven in de nacht van de voorbije jaarwisseling dan heeft u het mis... want het kan altijd gekker... met dansende sardines bijvoorbeeld!

Een 10-tal dagen geleden bracht de partyband bij uitstek immers hun nieuwste single 'De Sardienendans' naar buiten en sindsdien lopen al duizenden mensen de zeer aanstekelijke melodie van deze oorwurm mee te neuriën. Het zou wel eens dé carnavalhit van 2017 kunnen worden... en natuurlijk ontbreekt ook dit nummer niet aan de tracklisting van dit lijvige jubileumalbum.

Filip en z'n Swoopgirls gaven eergisteren de aftrap van hun jubileumjaar tijdens een geslaagde albumvoorstelling in 'Feestwinkel' in Oudenaarde, de zaak die hen al jaar en dag voorziet van allerlei kleurrijke en opvallende podiumoutfits. Pers en genodigden zagen dat het goed was en dansten lustig mee op de aanstekelijke beats.

 

Meer info:

 

'15 jaar Swoop' is vanaf vandaag te koop bij de betere boek- en platenhandel of warenhuis en is uiteraard ook digitaal verkrijgbaar. Voor promo-aanvragen kan u terecht bij Kim Biesemans via kim.biesemans@cnrrecords.be of Patrick Vandewattijne via patrick.vdp@telenet.be