Gildy Florus (25) uit Borsbeek en Nathalie Prins (25) uit Brasschaat zijn allang geen onbekenden meer en behoren tot de nieuwe generatie Vlaamse artiesten.

Vier jaar geleden brachten ze met “De Wind Fluistert Jouw Naam” hun eerste single uit en scoorden hiermee meteen een nationale nr 1-hit. De afgelopen jaren  verschenen er 10 officiële singles en deze haalden allemaal de Vlaamse Ultratop 10.

Ook hun bomvolle agenda bewijst dat de meisjes populaire en veel gevraagde artiesten zijn.

 

Voor hun nieuwe single kozen ze er opnieuw voor om een Vlaamse versie te maken van een bekende wereldhit. Zo werd het nummer “Easy Lover’” van Phil Collins en Philip Bailey uit 1984 omgetoverd tot “Hartenbreker”. Topproducers Ronald Vanhuffel en Peter Gillis zorgden samen met Eric Melaerts voor de juiste sound en mixing en de meisjes schreven zoals steeds zelf de tekst.

 

Een bekend camerateam o.l.v. Krijn Jonckheere maakte een professionele videoclip met internationale uitstraling. De clip werd trouwens opgenomen op een schitterende locatie in Groot-Brittannië.

De single “Hartenbreker” is de voorbode van de nieuwe cd/dvd “Samen sterk” die in de maand augustus zal voorgesteld worden.  

  

Meer info:

 

De nieuwe single "Hartenbreker"’ is vanaf 15 juni verkrijgbaar als download op iTunes.

Bekijk de videoclip: mediashoot.be/video/hartenbreker/