15 jaar… zo lang staat showbeest Steve Tielens dit jaar al op het podium! En hoewel veel mensen deze sympathieke volkszanger uit Boom pas echt leerden kennen in 2012 was Steve op dat moment al 10 jaar aan z’n weg aan’t timmeren.

Ooit een nobele onbekende die door Eddy Wally werd gekroond tot Polonaisekoning… vandaag één van onze betere ambiance-artiesten die iedere feesttent in ons Vlaamse landje op z’n kop weet te zetten!

 

Om z’n jubileum extra luister bij te zetten brengt Steve i.s.m. z’n label Vlaamse Sterren een heus verzamelwerk op de markt, een dubbelaar met daarop 2x 15 songs. (en een Dance Feestmedley als Bonustrack… want er waren simpelweg te veel

songs om een keuze uit te maken).

 

Alle grote hits zoals “Het Is Weer Couckenbak” (met Marc Coucke), “We Gaan Een Feestje Bouwen”, “Ik Heb Je Sleutel Weggesmeten” en “Oh My God Wat Heb Jij Een Lekker Lijf” passeren de revue maar er werd natuurlijk ook gedacht aan nieuw werk. Zo schreef Steve samen met producer David Vervoort de mooie meezinger “Koning Polonaise”, schreef Steve zelf “In Ons Cafeetje”, een autobiografisch nummer waarin hij in 3 minuten beschrijft hoe z’n carrière ooit op de rails werd gezet. Steve waagt hij zich verder aan een ambi-versie van “Het Is Een Nacht” van Guus Meeuwis en remixte o.a. z’n hits “Ik Heb Je Sleutel Weggesmeten” en “Oh My God Wat Heb Jij Een Lekker Lijf". Uiteraard ontbreekt ook Steve’s recentste single “En Gaan Met Die Banaan” niet, het duet dat hij met Bart Anneessens Cops uitbracht.

 

Bij een artiestenjubileum horen natuurlijk ook enkele jubileumzaalshows en daarvoor had Steve eerder vorige maand al het startschot gegeven. Dit weekend komt voor hem de spreekwoordelijke kers op de taart en mag hij in thuisgemeente Boom 2 keer het ‘FEESTPALEIS’ op z’n kop zetten. Leuk weetje daarbij… Steve is zowat opgegroeid in deze zaak die destijds werd uitgebaat door z’n ouders, hier is 15 jaar geleden allemaal begonnen voor hem. Steve moest dus niet lang twijfelen om een toepasselijke locatie te vinden voor het orgelpunt van z’n feestjaar.

 

Aanstaande zaterdag 18 november viert Steve in een (bijna) uitverkocht FEESTPALEIS het hoogtepunt van z’n feestjaar “15 Jaar Steve Tielens” met een spectaculaire show met tal van verrassingsacts.

Er zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar via 0483 40 40 91 of info@stevetielens.be

Aanstaande zondag 19 november gaat het feest gewoon door want dan viert Steve z’n jubileum samen met heel wat collega-artiesten waaronder Sammy Moore, Johan Veugelers, Danny De Roover, Ive Rénaarts, Gino Verano, Paul Bruna en Kurt Kraemer.

De deuren van het FEESTPALEIS gaan dan open om 13u00, de show vangt aan om 14h00. Nog enkele tickets verkrijgbaar via 0476 97 07 52 of info@stevetielens.be / ZAAL FEESTPALEIS – Colonel Silvertopstraat 13, 2850 Boom

 

EXCLUSIEF tijdens z’n jubileumshow biedt Steve aan de eerste 200 kopers van z’n nieuwe CD een verwenpakket aan voor de prijs van slechts 25 euro. Daarvoor krijg je de uit de kluiten gewassen 2CD ’15 Jaar Feest, 15 Jaar Steve Tielens’, een Steve Tielens handdoek en washandje, badschuim en de enige echte Steve Tielens badeend! Met Steve in bad… het kan vanaf nu voor iedereen! 

 

Meer info:

 

Het album “15 Jaar Feest, 15 Jaar Steve Tielens” verschijnt op het Vlaamse Sterren-label van CNR Records en is nu te koop in de boek- en platenhandel of digitaal als download of via streaming.

Voor uw comfort kan u onderstaande link ook het volledige album in wave-kwaliteit downloaden.