Stan Van Samang beleeft het jaar van zijn leven. Eerder scoorde hij al met "A Simple Life", de 3de grootste hit uit zijn carrière. Deze song eindigde op n°9 in Ultratop en is bovendien de 11de meest gedraaide plaat van het jaar.

Na een opmerkelijke emo cover van Slongs Dievanongs & Brahim (op hun beurt een cover van Nicole & Hugo) in het programma "Liefde Voor Muziek" ontplofte iTunes met als resultaat n°1 in Ultratop.


Echter geen gemakkelijke opdracht om de nummers van Slongs, met de lange teksten, te coveren. Wanneer ze ziet hoe Stan zijn ziel blootlegt in "Goeiemorgend, Goeiendag", moet ze een traantje wegpinken. Bekijk het allemaal hier.

Dat Stan een creatieve duizendpoot is, weten we al langer. Het begon allemaal met een rol in Wittekerke, maar daar stopte het zeker niet bij. Zijn carrière bleef groeien en Stan heeft intussen al rollen gespeeld in verschillende series zoals Zuidflank en Vermist en in films zoals Buitenspel en Windkracht 10.


In 2006 kreeg de zangcarrière van Stan een boost door zijn deelname aan "Steracteur, Sterartiest". Favoriet Stan Van Samang won en zamelde zo niet alleen 25.000 euro in voor zijn goede doel, maar stond ook 5 weken lang op een verdienstelijke eerste plaats met zijn hit "Scars".

Binnenkort komt Stan Van Samang met een nieuw album, waarover nog meer info volgt.

Thé & Vrienden - Iedereen Is Van De Wereld
Meer info:

 

Het nummer kan je downloaden op Itunes  https://itunes.apple.com/be/album/goeiemorgend-goeiendag-live/id980599316?i=980599322&l=nl&ign-mpt=uo%3D8