De 27-jarige half-Griekse Evrithiki had totaal niet zien aankomen dat ze het slachtoffer zou worden van Sorry voor alles, het één-programma waarin het leven van een onbekende Vlaming gedurende één maand wordt overgenomen en gemanipuleerd. Haar beste vriendin Dunya zat mee in het complot en zorgde ervoor dat de Lokerse leerkracht van het zesde leerjaar een bijzondere tijd mocht beleven. Aan de desk bij Adriaan Van den Hoof, kwam Evrithiki te weten, dat ze zonder het te beseffen meegespeeld heeft in de videoclip van de nieuwe single van De Romeo’s, getiteld ‘Cabrio’.

 

“Het was ongelofelijk spannend. De opnames vonden een paar maanden geleden plaats en wij hebben Evrithiki echt om de tuin moeten leiden. Het eerste rechtstreekse contact was telefonisch, toen ze met ons drieën belde en wij ons uitgaven voor garagisten. Vanachter het raam zagen wij hoe zij vertrok met onze ‘Cabrio’, maar wat ze dus niet wist is dat wij haar uitstap gebruikt en verwerkt hebben in onze videoclip. Het was echt super spannend”, zegt Davy Gilles. “Ik moet zeggen dat dit één van de leukste dingen is die we tot nu toe gedaan hebben op televisie. Op een gegeven moment stonden wij ‘Cabrio’ te playbacken in een vrachtwagen die achter haar was opgesteld. Davy liep zelfs vlak voor haar neus voorbij toen ze op het terras iets zat te drinken met Dunya, maar ze had niets door. Straf!”, vult Gunther Levi aan.

 

Buiten uiteraard de aanwezigheid van De Romeo’s erin, draait de clip van ‘Cabrio’ rond Evrithiki en haar vriendin Dunya, die een bijzondere gastrol spelen. “Het was voor ons een uitgelezen kans om ‘Cabrio’ op die manier te lanceren. Twee plezante vrouwen die rondrijden in een ‘Cabrio’, meezingend en heel veel positieve energie. Het plaatje klopt volledig. Een beter scenario voor onze clip konden we niet bedenken”, zegt Chris Van Tongelen.

 

De Romeo’s weten al hoe ze het goed gaan maken met Evrithiki. “Bij deze is ze uitgenodigd op ons Zingpaleis Tropical. Dat vindt plaats op zaterdag 19 november in de Ethias Arena in Hasselt. En als de dames er zin in hebben, dan mogen ze nota bene in bikini komen en plaatsnemen in onze jacuzzi op het podium. Dat zou vonken geven”, zegt het trio al lachend.

 

De nieuwe Romeo’s single ‘Cabrio’ is meteen ook de voorbode van het nieuwe album dat volgend jaar verschijnt op het CNR-label Vlaamse Sterren.

 

Meer info:

 

De single is digitaal te beluisteren via streaming en te koop via itunes.apple.com/be/album/cabrio/id1157936324?i=1157936577&l=nl