Het nieuws sloeg vorige week in als een bom: Pat Krimson (50) en Loredana De Amicis (29) van danceformatie 2 Fabiola zijn niet alleen zakelijke partners, maar sinds kort ook geliefden.

Velen zullen denken dat onze liefde door het werk is ontstaan, maar dat klopt niet. We werken al sinds 2008 samen, toen Loredana bij 2 Fabiola begon te zingen. Er is al die jaren nooit iets tussen ons gebeurd, onze band is altijd heel professioneel gebleven. We hadden trouwens allebei een relatie, vertelt Pat in Story. 


Eerste kus:


Afgelopen zomer sloeg de vonk dan toch over tussen de twee. "Ik had Loredana gevraagd om me wat te helpen sinds mijn relatie met Jolijn op de klippen was gelopen. Ik heb het hoederecht over Troy en soms heb ik een oppas nodig. Loredana kwam dus regelmatig eens babysitten en koken.

Toen we elkaar na onze eerste kus terugzagen, was dat wel vreemd. We hebben toen goed met elkaar gesproken. Wat als onze relatie mislukt? Wat gaat de familie hiervan vinden

.Ben ik er wel klaar voor? Maar kijk, we zijn intussen drie maanden samen. Zalig om nog eens samen met iemand te ontbijten.


Ook Loredana is dolgelukkig met Pat. Het leeftijdsverschil ziet ze ook niet als struikelblok en ze kan zich ook vinden in haar rol als plusmama. Pat maakte Loredana wel meteen duidelijk dat samen een kind krijgen, geen optie is. "Ik wil Pat niet dwingen, maar ik kies ook niet voor iemand anders enkel en alleen omdat ik misschien ooit een kind wil. Dan zou ik heel ongelukkig zijn, want ik voel me gewoon goed bij Pat, vertelt ze.