Michel Van Den Brande (54) bekend van "The sky is the Limit" heeft, met zijn grote liefde Sofie aan zijn zijde, opnieuw plezier gevonden in het leven. Samen met schlagerzanger Dennie Damaro (44) bracht hij vorige week zijn eerste single “Ik breng geen bloemen voor je mee” op de markt. Met succes want enkele dagen later kwam de single al binnen in de hitparade.

 

Deze week zijn ze zelfs de sterkste stijger en klimmen ze naar nummer 30 in de nationale Vlaamse Ultratop 50. Het doel om een echte meezinger te lanceren en hiermee een dikke ambiance hit te scoren zou wel eens kunnen lukken. Heel wat fans hebben het liedje reeds gekocht en de reacties zijn overal zeer lovend.

Ook de clip werd op Youtube in één week tijd al meer dan 15.000 maal bekeken. Het idee om een single uit te brengen kwam trouwens van Dennie maar Michel kon zich meteen vinden in het nummer en de professionele aanpak van heel het project.

 

De bekende “Dos Cervezas” producer David Vervoort maakte een ijzersterke productie en Vader Abraham schreef de tekst. Michel & Dennie hebben alvast besloten om deze zomer ook enkele keren samen op te treden en de opbrengst te schenken aan het goede doel nl. vzw Blijdorp.