'Matthias Lens'  probeer steeds zijn grenzen te verleggen,zo wil ik iets nieuws uitproberen en ben ik met enkele 'bevriende dj’s' een concept aan het uit werken, waarmee we de 'Vlaamse discotheken' kunnen afschuimen.

Met als doel voor ogen dat we ooit de kleine 'zomerfestivals' bereiken.


Het gaat inderdaad goed met mij, zowel privé als wat m’n carrière betreft, zegt Matthias Lens.

Mijn eerste 2 solo albums stonden wekenlang in de top 5 van de Ultratop Album charts, het album de Mooiste Musettes  zelfs top 3, en ik heb het geluk dat ik veel kan en mag gaan optreden.

Bovendien loopt de combinatie werk en gezin ook steeds beter, want dat is zeker in het begin, toch ook altijd een beetje puzzelen…Mogen optreden is gewoon een leuke en complexloze ambiance.

Het is een tussenstop die ik maak naar de dicotheken toe een nieuwe uitdaging, maar het wil ook niet zeggen dat ik stop met schlagermuziek.


Eerst is er nog Het Schlagerfestival happy wheels demo 2015 te Hasselt, dat binnen kort op de agenda staat, en daar kijk ik natuurlijk ook enorm naar uit, aldus 'Matthias.'


Hasselt is toch de 'moeder aller Schlagerfestivals' en een absoluut hoogtepunt op de kalender voor de populaire Vlaamse artiesten.

 

Meer info:

 

Het Schlagerfestival 2015 op 27, 28, 29 maart en 3, 4 april in de 'Ethias Arena' te Hasselt. Tickets & info:www.hetschlagerfestival.be