Vandaag werd het nieuw album  ‘Samen uit, samen thuis’ van Matthias Lens voorgesteld aan de pers in Mechelen. Op zijn nieuwe album serveert Matthias Lens de grootste party classics uit de ‘60’s, 70’s en 80’s in aanstekelijke Nederlandstalige versies.

In augustus 2013 bracht Matthias Lens z’n (titelloze) solo-debuutalbum uit en dat was meteen een schot in de roos: hij stond er maar liefst 8 weken mee in de Top 15 van de Ultratop Albumcharts, waarvan ook 3 weken op #4! Zijn volgende album ‘De Mooiste Musettes’ deed het nog beter, met 11 weken in de Top 15 en zelfs een Top 3 notering! Dit jaar maakte Matthias zijn solo-debuut op het Schlagerfestival in Hasselt, waar hij z’n status van ‘Vlaamse kroonprins van de ambiance’ helemaal waarmaakte!

 

Op zijn nieuwe album ‘Samen uit, samen thuis’ serveert Matthias Lens de grootste party classics uit de ‘60’s, 70’s en 80’s in aanstekelijke Nederlandstalige versies. Zo maakte Matthias onlangs van de titelsong van dit album, de Nederlandstalige versie van ‘Half a boy and half a man’ (Nick Lowe)) een mooi succes en mogen we ons aan ambiancevolle en dansvloervullende Nederlandstalige bewerkingen verwachten van klassiekers als oa ‘Viva La Mama’ (Edoardo Bennato), ‘Ob La Di Ob La Da’ (The Beatles), ‘Oh Julie’ (Shakin’ Stevens), ‘Under The Moon Of Love' (Showaddywaddy), ‘Son Of My Father’ (Chicory Tip)  en ‘Yesterday Man’ (Chris Andrews). 


Het album ‘Samen uit, samen thuis’ is voor Matthias Lens de heerlijke exponent van een uiterst geanimeerde zomer, boordevol optredens!


Collega's Willy Sommers, Lissa Lewis, John Terra, Get Ready (Koen, Bob, Kenny) en natuurlijk levenspartner en moeder van zijn kind Laura Lynn