De 20-jarige Vlaamse zanger Louis Flion mag zich voortaan ook radiopresentator noemen. Sinds kort heeft hij zijn eigen programma op VBRO.

Wie de afgelopen weken luisterde naar VBRO heeft het misschien al gehoord, Louis Flion is de nieuwe stem van het radioprogramma VBRO Weekend. Zo’n vijf weken geleden ging hij in alle stilte aan de slag bij de zender en dat blijkt in de smaak te vallen bij de luisteraars.

 

“Ik droom er al lang van om programma’s te presenteren op radio of televisie. Toen ik onlangs de vraag kreeg om voor de zender te werken, heb ik niet lang moeten nadenken. Sinds augustus word ik namelijk begeleid door een VRT-stemcoach die mij de kneepjes van het vak leert en waar ik al veel van opstak. Het feit dat VBRO vooral Nederlandstalige muziek draait, zorgt ervoor dat ik mij écht thuis voel in de studio. Ik ben de zender dan ook enorm dankbaar voor de kans”, vertelt Louis.

Naast het presenteren blijft Louis Flion uiteraard ook zingen.

“De combinatie zingen en presenteren vind ik geweldig. Ik droom ervan om ooit ook iets voor televisie te doen. Maar dat is misschien voor later. Ik focus mij nu eerst op mijn radioprogramma en optredens”, zegt hij enthousiast.

 

Meer info:

VBRO Weekend is er elke zaterdag en zondag tussen 18u en 22u op VBRO.