Nieuw talent Louis Flion is nog maar 17 en vastberaden om een plaats te veroveren in de showbizz, zingen is zijn passie en daar wil hij ook voltijds mee door gaan.Een klinkende naam heeft hij alvast mee want Louis hoeft niet op zoek te gaan naar een artiestennaam, hij gaat in het echte leven ook gewoon als Louis Flion door het leven

 

Niet lang na z’n eerste optreden kwam Louis z’n manager Patrick Vandewattijne tegen die in het verleden artiesten als Laura Lynn en Jo Vally onder zijn hoede nam. Onder diens begeleiding bracht Louis vorige zomer een eerste singletje uit, ‘In de zomer’. Het nummer werd positief onthaald door heel wat radiozenders maar er kwam nog geen grote doorbraak. Louis hoopt dat hij met zijn tweede single ‘Zeg mij liefje’ weer wat extra mensen kan overtuigen van zijn kunnen. ‘Zeg mij liefje’ is een heerlijk vlot up-tempo nummer waarvan je een instant vrolijk gevoel krijgt, Louis kreeg trouwens ook de kans om er een mooie videoclip voor op te nemen.

 

“De meeste van mijn leeftijdsgenoten horen liever pop- of rockmuziek”, zegt Louis, “maar ik heb altijd al een boontje gehad voor Nederlandstalige muziek. Mijn idolen zijn Christoff en Jan Smit, als ik ooit zou mogen staan waar zij nu staan dan zou ik daar enorm blij mee zijn al besef ik natuurlijk dat ik nog een heel erg lange weg te gaan heb, ik kom nog maar net piepen.”

 

Meer info:

 

Beluister vanaf 22/02/2016 of download    youtu.be/F8ZKb0Cy0cU