Met haar nieuwe single 'Boven de wolken' zet Lissa Lewis weer zo'n stap naar een hoger niveau. Nu zien we en vooral horen dat ze met het nodige inlevingsvermogen en een stevige dosis maturiteit een overtuigend nummer kan neerzetten.Veel twijfel was er niet om  Lissa te vragen voor de hommageplaat rond Will Tura die er binnen korte tijd aankomt. De zangeres koos voor de Tura-hit ‘Boven de wolken’ uit 1993 

 

Ze wordt door de media omschreven als dé Vlaamse belofte van de Nederlandstalige pop.

Ze stond met haar debuutsingle 'Gouden Glimlach' meer dan 20 weken in de Vlaamse Ultratop 50, tekende onlangs haar eerste platencontract, werkt momenteel volop aan haar debuutalbum dat we dit voorjaar nog mogen verwachten... én heeft nu een nieuwe single klaar! Het parcours dat Lissa Lewis aflegde sinds ze in augustus vorig jaar haar eerste bescheiden stapjes zette in de Vlaamse showbizz, oogt op z'n minst gezegd indrukwekkend.

 

Dat de verwachtingen rond haar hooggespannen zijn, daar is de 21-jarige zangeres zich terdege van bewust, maar zelf blijft ze daar zeer rustig onder en werkt weldoordacht en stap voor stap verder aan haar carrière.

 

 

Meer info;


Bekijk hier de clip bij anne tv opname in Lebbeke:https://youtu.be/UqXED0oY_p0