Lindsay bracht afgelopen maandag tijdens de Ment Tv opname haar tweede single uit "Het mooiste meisje"deze komt uit haar nieuwe album ‘Dichtbij’ dat album verschijnt begin augustus 2015. Na het succesvolle duet ‘Duizend en één nacht’ met Jan Smit, kiest Lindsay opnieuw voor een uptempo nummer die door het Nederlandse duo Edwin De Groot en Edwin Van Hoevelaak onder handen werd genomen.


Een paar weken geleden riep Lindsay het publiek en haar fans op om leuke verhalen in te dienen, als extra bron van inspiratie voor wat haar nieuw album betreft. Die oproep kreeg massaal gevolg en uit één van die mooie verhalen is ‘Het mooiste meisje’ ontstaan.


Herbert Verhaeghe schreef de prachtige tekst op een liedje dat je perfect kan omschrijven als warm, melodieus en eigentijds.Ook de verliefdheid loopt als een geleide door de nieuwe song .Vrijdag 7 augustus 2015 verschijnt Lindsay haar nieuwe full-cd en op Zondag 9 augustus 2015 stelt ze haar album voor tijdens haar verjaardagsconcert in het Casino van Blankenberge.


Meer info:


De nieuwe single ‘Het mooiste meisje’ verschijnt vanaf volgende week als download op iTunes