Nog anderhalve week en dan worden er weer duizenden muziekliefhebbers verwelkomd op de 11de editie van Het Schlagerfestival. Het wordt tijdens het laatste weekend van maart en het eerste van april erg druk in de Ethias Arena te Hasselt, waar het publiek getrakteerd wordt op vijf onvergetelijke concerten.

 

De sterk gevarieerde line-up, met o.a. Rob de Nijs, De Romeo’s, Belle Perez, Lissa Lewis, Christoff, Laura Lynn, Lindsay en De Romeo’s, zorgt voor een grote publieke belangstelling. “Mensen komen in groep uit alle uithoeken van Vlaanderen, maar ook uit Nederland, waar Het Schlagerfestival doorheen de jaren ook uitgegroeid is tot een begrip. We verwachten de komende dagen dat de belangstelling uit de Benelux én de Duitstalige landen nog gaat toenemen, zeker nu er in de media gelekt werd dat Klubbb3op Paasmaandag komt", klinkt het bij de organisatoren. 

 

Primeur

 

Op (Paas)maandag 28 maart zal het de eerste keer zijn dat Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit als Klubbb3, samen op het podium staan in de Benelux. Met een Echo Award nominatie op zak, een single-hit met ‘Du schaffst das schon’ en meer dan 100.000 verkochte albums van hun debuut ‘Vorsicht Unzensiert’, schrijft Klubbb3 nu ook op Het Schlagerfestival een stukje muziekgeschiedenis. “Dankzij de inspanningen van Jan en Christoff, is het ons gelukt om hen samen met hun vriend Florian te strikken voor Het Schlagerfestival. Het is voor ons én voor ons land een grote eer dat we op Het Schlagerfestival 2016 het Benelux-debuut meemaken van de populairste Duitstalige boysband van het moment. Het was voorzien als een verrassing en dat wordt hun optreden hoe dan ook op ons festival. We willen ons publiek ook dit jaar weer extra verwennen. Naast Klubbb3, hebben we nog 4 andere verrassingsgasten geregeld die stuk voor stuk de moeite zijn, maar waar we de namen nog niet van verklappen.”

 

Wie het debuut van Klubbb3 op 28 maart op Het Schlagerfestival niet wil missen, moet snel z’n tickets bestellen via www.hetschlagerfestival.be.

 

HET SCHLAGERFESTIVAL 2016 – met Christoff, Jan Smit, Roxeanne & André Hazes Jr., Lindsay, De Romeo’s, Belle Perez, Bart Kaëll, Lissa Lewis, Laura Lynn, headliner Rob de Nijs, bij elke show een andere verrassingsgast en presentator Kürt Rogiers; in Ethias Arena Hasselt op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart en op vrijdag 1 en zaterdag 2 april om 20.30 uur, op paasmaandag 28 maart om 15.00 uur. Show met staanplaatsen op het middenplein op 2 april. Kaarten: € 28, € 38 en € 43 (vanaf 50 personen: € 3,50 korting per kaart, vanaf 250 personen: € 5 korting per kaart, vanaf 500 personen: € 7 korting per kaart) 

 

Meer info:

 

Tickets via www.hetschlagerfestival.be

www.ethias-arena.be/nl

www.teleticketservice.com/