Iedereen heeft de laatste weken het wel gehoord,dat er een nieuwe meidengroep op de proppen komt,drie dames stellen zich voor als KABOEM.De K3-tribute act. Tricha,Ilse en Klara brengen covers van de voormalige K3 leden,het is de bedoeling heel Vlaanderen en Nederland te veroveren met deze muziek.

 

Kaboem, oftewel: een K3-kopie met een veel lagere vraagprijs. Die coverband kunt u vanaf 2 april boeken voor uw familiefeest of wijkkermis. 1.150 euro betaalt u dan, voor veertig minuutjes. Voor dat bedrag krijgt u er wel een bekend gezicht bij: Zangeres Trisha (32), als ‘de blonde’.

De ex van Ignace Crombé zal de groep combineren met haar solocarrière en laat zich flankeren door twee andere zangeressen (Ilse Yde en Klara Neutens) geen onbekende zangeressen

 

‘Kaboem wordt een volwaardig K3-project. De muziek staat op een bandje, maar de dames zingen live. In fleurige jurkjes. Ze brengen ook de bekende dansjes. Die zijn ze volop aan het instuderen’, zegt Rudi Dejonghe van Entertaining Agency, het agentschap achter Kaboem.

Dejonghe wil naar eigen zeggen ‘een alternatief bieden voor het echte K3’. ‘Fans van K3 kunnen hen enkel aan het werk zien op grote evenementen.

Voor kleinere verenigingen of particulieren is de groep veel te duur. Daarom richten wij ons op dorpsfeesten en privéoptredens, zoals communiefeesten.’

 

Of de twee andere dames met rood en zwart haar op het podium zullen staan, is nog geen uitgemaakte zaak. ‘Trisha is inderdaad blond, en een van de andere zangeressen heeft bruin haar met een rode glans. (lacht) Maar we hebben geen zwartharige. Mogelijk zullen we met pruiken werken’, aldus Dejonghe.

 

Meer info:

 

Volg KABOEM op facebook:https://www.facebook.com/Kaboem.CovergroepK3?fref=ts