K3-zangeressen Karen, Kristel en Josje zullen zich in hun zoektocht naar hun opvolgsters laten bijstaan door een publieksjury. Die zal bestaan uit vier blokken,grootouders,moeders,vaders en kinderen.Kristel,Karen & Josje zijn alvast opgetogen dat het grote publiek ook een stem krijgt.

 

Krisel Karen & Josje geven de fakkel dit najaar door in het televisieprogramma "K3 zoekt K3". In de keuze van hun opvolgsters zullen de zangeressen zich laten bijstaan door een publieksjury. 

 

Die wordt samengesteld uit vier groepen. Enthousiaste kinderen, mama's, papa's, oma's & opa's mogen mee bepalen welke meisjes deel zullen uitmaken van de nieuwe K3.

"We vinden het super dat we bij de selecties hulp zullen krijgen van een publieksjury. Het is erg belangrijk voor ons om te horen wat er leeft bij de kinderen, maar zeker ook bij de mama’s, papa’s en de grootouders. We hopen heel erg dat er heel wat mensen zijn die K3 net als wij een warm hart toedragen, en die ook hun mening willen laten horen", aldus Karen, Kristel en Josje.

 

Geïnteresseerden kunnen zich tot 31 mei inschrijven via de website van Studio 100. Ten laatste op 25 juni wordt bekendgemaakt wie mee mag beslissen over de nieuwe K3.

Dat de K3-fans een duidelijk idee hebben over de opvolgers van Karen, Kristel en Josje moet blijken uit dit filmpje.

 

Meer info:

 

https://www.youtube.com/watch?t=12&v=nFyrUF5aKQo