Nu de lente definitief z’n intrede heeft gedaan en we stilaan beginnen snakken naar die eerste echte warme zomerdagen wordt het voor heel wat artiesten ook tijd om met nieuw zomermateriaal op de proppen te komen. Zo ook voor Jo Vally, de man wiens nieuwe album ‘Op Het Lijf Geschreven’ al op veel bijval mocht rekenen dit voorjaar. Zijn nieuwe single is een krachtig duet met de mooie Noa Neal!

 

Na Jo’s ontroerende single ‘Dag Vrouw Van Mij’ verrast hij ons nu met een al even verrassend duet met de Antwerpse zangeres (en tevens leading lady bij Vlaamse digitale zender Anne) Noa Neal. Noa doet het momenteel solo ook erg goed met haar nieuwste single ‘Graffiti’ maar met het duet met Jo Vally bewijst deze dame nog maar eens dat ze van vele markten thuis is!

 

‘De Kracht Van De Liefde’ is een moderne en romantische countrysong die qua stijl nog het meest te vergelijken valt met de Eurovisie-inzending van Ilse de Lange en Waylon (Calm After The Storm) van vorig jaar. Jo en Noa trokken er enkele weken geleden ook samen voor naar Egypte om er een al even romantische videoclip voor op te nemen. De videoclip wordt heel binnenkort verwacht.

Heel leuk voor de fans van Jo en Noa die het album al aanschaften: de single-versie is verschillend van die op het album.

 

Op die manier heeft Jo ervoor gezorgd dat de fans twee keer kunnen genieten van dit mooie nummer!

 

Meer info:

 

De single wordt rond 11 Mei gereleased op iTunes....