Het was vol spanning wachten op het nieuwe  album 'Dubbeldik feest in de tent + alle toeters & bellen' een ultieme verzameling van Jettie Pallettie vandaag was het moment daar om deze cd aan het publiek voor te stellen.Iedereen kent ondertussen de knotsgekke die haar debuut begon in 2008 haar aanstekelijke oorwurm 'Ik zit in een cafeetje' werd toen ook bij ons een ware cult- en kroegenhit en sindsdien dendert Jetties polonaisetrein, met heerlijke feestwagonnetjes als 'Hey knull', 'Spring maar achterop', 'Klepperdeklep' en natuurlijk haar felgesmaakte "Oostendse" versie van 'Mien Zeekapiting'.

 

Door Vlaanderen en Nederland! Jettie Pallettie is in beide landen uitgegroeid tot de "Koningin van de kroegen" en "Fetisj van iedere feesttent" en moet ondertussen zowat de meest geboekte Nederlander op de Vlaamse feestkalender zijn. Van Ameland tot Maastricht, via Den Helder en Blankenberge, over Antwerpen naar Maaseik en tot in Bilzen, overal gaat men compleet uit de bol met Jettie Pallettie, want met Jettie is het altijd 'Feest in de tent'!

 

Om het feestje ook in de Vlaamse huiskamers te kunnen verderzetten, verzamelde Jettie Pallettie al haar ambiancekleppers op een heerlijke dubbelcd, die de niet mis te verstane titel 'Dubbeldik feest in de tent + alle toeters & bellen' meekreeg. Uiteraard kon op deze ultieme Jettie Pallettie verzamelaar ook haar nieuwe single 'Hopeloos' niet ontbreken. Voor deze nieuwe single keerde ze terug naar haar kinderjaren. 'Hopeloos' van Will Tura was toen ook in Nederland een grote hit en een liedje dat Jettie als klein meisje al prachtig vond en uit volle borst meezong.

Ze stak dit van oorsprong droevige verhaal in een typisch Jettie Pallettie jasje, met natuurlijk de vrolijke noot die haar zo eigen is, maar vooral met heel veel respect voor de Keizer van het Vlaamse Lied. Voor de opname van de videoclip trok Jettie naar het zo goed als compleet verlaten Vlaamse polderdorpje Doel.

 

Meer info:

 

'Dubbeldik feest in de tent + alle toeters & bellen'

Tracklist

 

CD1

1. Hey Knul

2. Hopeloos

3. Ik Zit In Een Cafeetje (DJ Pollo Remix)

4. Feest In De Tent (Radio Versie)

5. n Kus Van U Meneer

6. M'n Zeekapitein

7. Ik Ga Jou Versieren

8. Suikerbossie Dat Is 1

9. Daar Word Ik Vrolijk Van

10 Stoomwals Metlie Nr. 1

11. Ik Wil Met Jou Naar Blankenberge

12. Boemel Nelis

13. Ben Jij De Man

14. Spring Maar Achterop

15. KlepperdeKlep

 

CD2

1. Geef Mij R 2

2. Herman

3. Wie Z'n Vrouwtje Lief Heeft

4. Koekoek

5. Ik Ben 't Sat

6. Walla Walla Bing Beng

7. Bier & Wijn Metlie

8. Houw Je Egt Nog Van Mei Rocking Billie

9. Sleetje Rijden

10. Waar Zijn De Mannen

11. Rok En Rol Metlie Nr.1

12. Voolaare

13. Ik Schaam Me Rot

14. Vrienden Door Dik En Dun

15. Feest In De Tent (Goldiggers Radio Mix)

16. Mien Zeekapiting (Ostendse Versie)