Jeronimo neemt deel aan het nieuwe SBS6-programma ‘The Next Boy/Girl Band’.

Jeronimo, die we allemaal kennen van hits zoals ‘I am no superman’ en ‘One Kiss’, is begonnen aan een nieuw avontuur. Zo konden de kijkers van het nieuwe SBS6-programma ‘The Next Boy/Girl Band’ vrijdagavond Jeronimo auditie zien doen tijdens het programma.

Jeronimo wist met zijn dancemoves, looks en zijn versie van One Directions ‘Story Of My Life’ de jury (bestaande uit Nick Schilder (Nick&Simon), Babette Labeij & Tony van den Berkt) te overtuigen van zijn kunnen en wist zo een hotseat te veroveren.

Benieuwd naar Jeronimo’s zangauditie? Check deze link:  

 

Meer info:

Kan Jeronimo zijn hotseat behouden? Volg alles op de voet op zijn social media of op de facebookpagina van The Next Boy/Girl Band

Wij wensen Jeronimo alvast heel veel succes toe! 

Benieuwd naar Jeronimo’s zangauditie? Check deze link: youtube.com/watch?v=M4ftXG1rLEo

 

Het programma:

 

The Next Boy/Girl Band, de nieuwe talentenjacht van SBS6, wordt gepresenteerd door een compleet nieuw presentatie-duo: Nicolette van Dam en Tim Douwsma. In het programma nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. De één creëert een nieuwe boyband en de ander richt zich op de beste girlband. Wie van de twee doet dit het meest succesvol? Is Nederland straks een boy- of girlband rijker?

Tijdens de audities, die plaatsvinden in een spectaculair decor, wordt er bij The Next Boy/Girl Band eerst gekeken naar de looks & moves en pas dan wordt getest of de kandidaat ook kan zingen. De kandidaten hebben voor het eerste gedeelte de opdracht gekregen: dress to impress. In hun eigen kleding komen ze op voor een korte playback-act. Wat hebben ze aan? Wat zijn hun beste dansmoves? Wat is hun plan om op te vallen en indruk te maken? Want lukt dat niet, dan zakken ze letterlijk door de grond…

Alleen als de looks & moves goed genoeg zijn, mogen de kandidaten laten horen of ze ook goed kunnen zingen. Pas als dat het geval is en het hele plaatje klopt, van uiterlijk tot stemgeluid, dan komen ze in één van de twee teams van de platenmaatschappijen. Maar dan nog moeten de kandidaten hun plek in het team ‘op leven en dood’ verdedigen tot aan het einde van de audities.

In de laatste twee live shows zullen de twee teams, bestaande uit ieder zes bandleden, worden teruggebracht naar drie leden. De beide bands zijn nu gevormd en krijgen ieder een platendeal. Maar er is maar één échte winnaar. Welke band blijkt Nederlands nieuwste grote muzieksensatie, de jongens of de meiden?

The Next Boy/Girl Band elke vrijdagavond om 20u30 op SBS6