Jeronimo kennen we allemaal van zijn vrolijke popsongs ‘I Am No Superman’, ‘One Kiss’ en ‘I want you baby’ waarmee hij op ieder optreden jong en oud aan het dansen weet te brengen.  ‘Sing it right back’ is Jeronimo’s nieuwste single. Een Engelstalige vrolijke up-tempo popsong met dance invloeden, maar deze keer krijgen we een serieuzere kant van Jeronimo te zien.

“’Sing it right back’ gaat over de liefde en wat ik voor een meisje over heb”, vertelt Jeronimo, die het nummer volledig zelf geschreven heeft. “De inspiratie voor het nummer , dat ik 2 jaar geleden al schreef, haalde ik uit een vorige relatie. Ik ben dan ook benieuwd naar de reacties want het is altijd spannend om  een nieuw nummer uit te brengen, maar als je het zelf geschreven hebt nog net dat ietsje meer.”

Jeronimo zingt “Sing it right back” niet alleen, hij doet dit samen met rapper Jabran DeMoore (bekend van o.a. The Voice of Holland).


Met ‘Sing it right back’ kiest Jeronimo na een jaar opnieuw  voor het Engels na een zijsprongetje naar het Nederlands met ‘Denk Denk Denk’ en zijn deelname aan het SBS6-programma ‘Bloed, zweet en tranen’ waar hij het tot de eliminatierondes schopte. Betekend dit dat we Jeronimo niet meer in het Nederlandstalig gaan horen?  “Ik ga geen harde uitspraken doen”, zegt Jeronimo, “Ik ga niet uitsluiten dat ik in de toekomst nog Nederlandstalige nummers uit breng, maar de focus  ligt nu vooral op het Engelstalige.”

Plannen voor een nieuw album zijn er nog niet. Op dit moment is Jeronimo voornamelijk bezig met het uitbrengen van singles.


Onlangs vierde Jeronimo  de 4de verjaardag van de release van ‘I am no superman’ en zijn debuut op de Belgische TV-zender Anne. “Ik heb in die 4 jaar tijd al zoveel vette dingen mogen doen! Een promotour in het buitenland, optreden in een grote arena in Keulen, ik heb Trini Lopez & Jermaine Jackson ontmoet en heb  een nummer met hen opgenomen, de jaarlijkse feestjes die mijn fans voor me organiseren, de awards die ik al mogen ontvangen heb en onlangs mocht ik zelfs één  uit de handen van Christoff ontvangen! Te gek gewoon!” vertelt Jeronimo enthousiast.

Op donderdag 25 juni kunnen we Jeronimo aan het werk zien tijdens het festival Your’in in de Kempen en Limburg maar ook de zomer belooft veel moois voor Jeronimo: “De agenda is lekker gevuld en er komen steeds meer data bij, dus ik ga veel optreden en chillen met mijn fans! Maar dat niet alleen, er komen nog veel meer nieuwe nummers aan, en deze keer hoeven jullie geen jaar  te wachten, beloofd!”


Meer info:


‘Sing it right back’ is vanaf nu verkrijgbaar op iTunes, Spotify en Deezer!