Het zijn heel mooie dagen voor Ivann. Zopas scoorde hij met ‘Ik kan de hele wereld aan’ zijn allereerste nummer één hit in Vlaanderen. De aanstekelijke Nederlandstalige popsong pakte vorige week opnieuw de koppositie in De Vlaamse Top 10 van MENT en is inmiddels ook één van de meest gedraaide Nederlandstalige liedjes van het moment. “Dit is absoluut de richting waarin ik mijn muzikale carrière verder ga uitbouwen. Tijdens een aantal interviews de voorbije weken, werd de vergelijking gemaakt met Gerard Joling en Marco Borsato. Dat zijn uiteraard grote complimenten als artiest en dat werkt heel motiverend”, zegt Ivann enthousiast.

Als backing vocalist voor vele nationale en internationale artiesten, bouwde Ivann de voorbije jaren een ijzersterke reputatie binnen de muziekwereld op. Zo zong hij al samen met Paul Young, Rob De Nijs, Leo Sayer, The Three Degrees, Lionel Richie en vele anderen. Een intense samenwerking met het Hollandse componistenduo John Dirme en Pieter van Schooten - deze 2 toppers schrijven al enkele jaren voor o.a. Rene Froger, Gerard Joling en Gordon - resulteert in de swingende en vlotte oorwurm 'Ik kan de hele wereld aan',  waarmee Ivann aantoont dat niet alleen het Engelstalige, maar ook het Nederlandstalige repertoire hem op het lijf geschreven is.Hier kan je de clip fantastische videoclip van 'Ik kan de hele wereld aan' bekijken.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lkmLqc3t8PI


Als dankbaarheid voor de nummer één positie van ‘Ik kan de hele wereld aan’ heeft Ivann – samen met z’n vrienden – een heel leuk dubsmash filmpje gemaakt, dat inmiddels ook vlot zijn weg vindt op de sociale media. "Ik ben dankbaar, maar ook ontroerd tegelijkertijd. Het mooie aan het filmpje is het universele karakter dat ‘Ik kan de hele wereld aan’ heeft. Het is inderdaad een liedje dat vlot meegezongen wordt door jong en oud en dat zie je ook in het filmpje”, aldus Ivann.

Het Dubsmash filmpje van Ivann kan je hier bekijken.


https://www.youtube.com/watch?v=TBr7p8GLHZY