Herbert Verhaeghe is een gelukkig man en daar heeft hij alle reden toe! Zijn nieuwe single ‘Déjà Vu’, die sinds half april verkrijgbaar is, is te horen op heel wat radiostations én staat bovendien hoog genoteerd in heel wat hitlijsten.  Door het succes van de single, stroomt de agenda van de zanger stilaan vol.  Bovendien besliste Ment TV om in september een nieuw seizoen van ‘Ment op Zondag’ op antenne te brengen en stilaan maar zeker komt ook het concert in Oudenaarde dichterbij waarvoor vandaag de ticketverkoop start. Mooie vooruitzichten dus.


‘Déjà Vu’, de nieuwe single van Herbert, kan rekenen op heel wat bijval.  Niet werd het nummer door heel wat radiostations opgepikt; het staat ook hoog genoteerd in heel wat hitlijsten.  Bovendien is de videoclip – een pareltje in zijn soort – te zien op muziekzenders Ment TV en anne. 

Het is voor het eerst dat anne een clip van Herbert oppikt.  “Ik kan hier alleen maar heel gelukkig mee zijn,” lacht Herbert.  “Het betekent dat mijn muziek echt iedereen aanspreekt, ongeacht of ze nu kijken naar Ment TV of anne.”


Ook bij onze Nooderburen doet ‘Déjà Vu’ het schitterend.  Het nummer wordt er frequent gedownload waardoor Herbert op 14 juni één van de gasten is tijdens de opnames van het muziekprogramma ‘Toppers Van Oranje’. 

Nieuw seizoen ‘Ment op Zondag’


Ook het najaar biedt mooie vooruitzichten. Binnenkort gaat het programma ‘Ment op Zondag’ op welverdiende zomervakantie.  Tijdens de zomermaanden wordt het ‘Ment op Zondag’ vervangen door ‘Ment Plaza’ met Herberts collega’s Eveline Cannoot en Filip D’Haeze.


Maar de kijkers hoeve niet te vrezen: nu al besliste men bij Ment TV om ‘Ment op Zondag’ vanaf september opnieuw op het scherm te brengen en uiteraard zal Herbert er dan ook weer bij zijn.

Volgens Marc Hallez van Ment TV, is Herbert onmisbaar voor het zondagmorgenprogramma: “Zeggen dat Herbert past bij Ment is een understatement. Herbert is Ment TV. Hij was zowat de eerste die ‘als gezicht’ de kijker verwelkomde en is onlosmakelijk met de zondagmorgen verbonden,” steekt hij van wal.  “Zijn losse maar stijlvolle manier van presenteren, zijn manier van artiesten interviewen op een respectvolle manier, zonder op zoek te gaan naar sensatie, is zijn handelsmerk. Herbert vraagt aan een artiest wat je zelf zou vragen mocht je daar in de studio zitten. Die ongedwongenheid levert heerlijke televisie op.”


Groot concert in Salons Mantovani

Herbert heeft een drukke zomer voor de boeg.  De optredens stromen vlot binnen en hoewel november nog veraf lijkt, moet er toch al worden gedacht aan dat volgende, grote evenement: het concert in Salons Mantovani in Oudenaarde.  Net zoals vorig jaar zal Herbert op het podium muzikaal worden bijgestaan door de Golden Bis Band. 

Dat concert vindt dit jaar plaats op 28 november.  Tickets voor dat concert zijn vanaf vandaag, 1 juni, verkrijgbaar via www.herbertverhaeghe.be/shop

Herbert heeft er alvast zin in: “Het concert was vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht dus zijn we op zoek gegaan naar een locatie die iets meer mensen aankan.  Net zoals vorig jaar mogen de fans een mix verwachten van gekende nummers en een aantal muzikale verrassingen.  Maar daarover wil ik nog niet teveel kwijt.”