"Herbert heeft zin in een 'Kerstmis met jou"

De dagen worden korter, buiten wordt het wat frisser en hier en daar duiken de eerste kerstbomen op in het straatbeeld.  Voor wie er nog aan zou twijfelen: 2016 loopt op z'n einde en voor Herbert is dit jaar een heel vruchtbaar jaar geweest.  Niet alleen bracht hij in het voorjaar zijn nieuwe album 'Tijd' uit, alle singles uit de plaat deden het ronduit schitterend in de nationale en landelijke hitparades.  En Herbert sluit het jaar in grootse stijl af; zoals we dat van hem gewoon zijn. Een paar weken geleden bracht hij zijn nieuwe single 'Een ongewone reis' uit.  Speciaal voor de feestdagen brengt hij die single opnieuw uit in een exclusieve luxe-verpakking én met extra kersttrack!

'Een ongewone reis', de nieuwe single van Herbert Verhaeghe, vertelt het verhaal van echte liefde.  Het nummer werd meteen na de release door heel wat radiozenders opgepikt.  "Ik kan hier alleen maar blij om zijn," zegt Herbert.  "Dit jaar heb ik heel wat steun mogen ondervinden van radiozenders, pers en Ment TV en dat werpt z'n vruchten af." 

 

Maar ook zijn fans laat Herbert niet in de kou staan.  Speciaal voor hen brengt Herbert de single 'Een ongewone reis' opnieuw uit in een luxe-verpakking. Wie de fysieke single koopt, krijgt daar vier exclusieve kerstkaarten met citaten uit nummers van Herbert bij.  Bovendien bevat het fysieke exemplaar van 'Een ongewone reis' een extra track;  het kerstnummer 'Kerstmis met jou', een eigen gecomponeerd en geschreven nummer waarvoor Peter Keereman de arrangementen voorzag.

 

Meer info: 

Verjaardagsconcert

 

Herbert heeft duidelijk zin in het nieuwe jaar dat voor de deur staat. De zanger bruist van de plannen, dus 2017 belooft even spannend te worden als het voorbije jaar.

Op 1 april viert Herbert z’n 43ste verjaardag in Salons Mantovani in Oudenaarde. De fans mogen zich verwachten aan een twee uur durende topshow waarbij Herbert muzikaal ondersteund wordt door de New Bis Band en dansgroep Dançar. Wie erbij wil zijn, zal zich moeten haasten, want de kaartverkoop loopt als een trein. Tickets bestellen doe je op Herbert’s vernieuwde webstek.