Wat is er mooier dan ware liefde? Er is al zovéél over geschreven… dat het een grote uitdaging is om over 'Ware Liefde' iets neer te pennen, dat het publiek 100 % beroert.  Voor z’n nieuwe single ging Herbert Verhaeghe aan de slag met één van zijn lievelingsnummers.  ‘Strani Amori’, een nummer van de Italiaanse zangeres Laura Pausini, doopte hij om tot ‘Ware Liefde’.

 

Herbert Verhaeghe is een familieman.  Zijn echtgenote en kinderen staan centraal in z’n leven. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Herbert in deze periode van het jaar kiest voor een nummer waarin hij die liefde voluit kwijt kan. 

 

Voor ‘Ware Liefde’ ging Herbert Verhaeghe de mosterd halen bij Laura Pausini.  Begin de jaren ’90 scoorde de Italiaanse een dikke hit met ‘La Solitudine’.  Ook de opvolger, ‘Strani Amori’, scoorde bij ons torenhoog in de charts.  Herbert en Elke waren zo weg van dat nummer, dat hij en zijn vrouw besloten om hun eerste dochter te noemen naar Laura Pausini.

 

Herbert koesterde de stille droom om ‘ooit’ iets met het nummer te doen.  Voor zijn pas verschenen album ‘Verbonden’, kreeg hij de kans om die droom in vervulling te laten gaan.  Hij schreef een pakkende tekst op het nummer, en producer Peter Keereman voorzag de melodie van passende arrangementen. 

 

‘Ware Liefde’ is een heel emotioneel nummer geworden dat gaat over diep verbonden-zijn  met elkaar… ook na de dood. Het is een bijzonder pakkend lied geworden; een song die in deze tijd van het jaar een extra dimensie krijgt. 

 

Meer info:

 

"Ware Liefde" van Herbert Verhaeghe, is vanaf nu te koop als download op iTunes en is terug te vinden op het album ‘Verbonden’ dat zowel fysiek en als download te verkrijgen is.

 

Verjaardagsconcert

 

Op 30 maart 2018 viert Herbert z’n 44ste verjaardag.  Die gelegenheid laat hij niet onopgemerkt voorbij gaan, want een paar dagen eerder, op 24 maart 2018, nodigt de zanger zijn fans uit in Salons Mantovani in Oudenaarde.

 

De gasten mogen zich verwachten aan een twee uur durende topshow waarbij Herbert muzikaal ondersteund wordt door de New Bis Band, dansgroep Dançar èn… 2 gastartiesten.  Wie erbij wil zijn, zal zich moeten haasten, want de kaartverkoop loopt als een trein. Tickets bestellen doe je op herbertverhaeghe.be/shop