Gino Verano is geboren te Dendermonde op 25 augustus 1980 als Gino Heyvaerten is woonachtig te Wieze, samen met vader Eddy Heyvaert moeder Marleen

 

Verdickt, broers Davy en Kevin en zus Jennifer. De liefde voor muziek begon al zeer vroeg en de muziekmicrobe kroop maar dieper en dieper.

Ook op jonge leeftijd kon hij het in het openbaar niet verstoppen of tegenhouden.Zijn debuut startte in een karaokebar,als eerste liedje bracht hij Daydream Believer

Zijn eerste live optreden was tijdens de 100 dagen in school met als akt het swingpaleis Repertoire van vooral Nederlandse liedjes, ook Engelstalige liedjes.

 

Gisteren werd in Zaal Toreken te Lebbeke de cd van Gino Verano "Genieten van het leven "voorgesteld in het bijzijn van zijn fans. Gino draait al een paar jaar mee in de Vlaamse showwereld maar kreeg nooit de nodige erkennning, hij opende met de titelsong van de cd die geschreven werd door Peter Keereman,en meteen was de stemming gezet.

 

Een polonaise mocht niet ontbreken op deze cd met het zomernummer van vorig jaar "Zomer vol dromen" .Even was er een stil moment toen hij vertelde dat hij ooit een single schreef voor zijn opa  "Als ik aan je denk" een nummer waar Gino best fier op was en nog trotser zijn Opa die het eerste exemplaar kreeg en het meteen aan al zijn kameraden vertelde het was het mooiste geschenk dat hij kon krijgen,helaas is opa vorig jaar overleden.

 

Herbert Verhaege heeft ook een nummer speciaal voor de cd geschreven  "Ware liefde " een tekst die zeer aangrijpend is met een prachtige melodie.

Zijn nieuwste single waar dinsdag de videoclip van word opgenomen is een cover van Erik Van Neygen die volledig in een nieuw jasje is gestoken. Tracklijst van de cd :


 1. Genieten van het leven
 2. Jij en ik
 3. De herinnering blijft
 4. Ware liefde
 5. Droom jij ook van mij
 6. Mooi zijn alle vrouwen
 7. Donkere ogen
 8. Zondagmiddag liliane
 9. Mijn wereldwonder
 10. Zomer zonder dromen
 11. Als ik aan je denk
 12. Ik kom naar je toe
 13. Geef mij je hand