Want niemand minder dan Vlaanderens meest succesvolle boyband is terug, en wel in hun originele bezetting. Jimmy Samijn, Koen Bruggemans, Glenn Degendt en Jean-Marie Desreux vormen voor het eerst in meer dan 10 jaar opnieuw de enige echte 90’s-supergroep Get Ready!

Flauwvallende meisjes, een fanclub die op haar hoogtepunt meer dan 15.000 leden telde, en de ene hit die de andere razendsnel opvolgde,... Na hun ontstaan in 1995 was de populaire boyband niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. Iedereen kon luidkeels meezingen met de singles  ‘Diep’, ‘Marjolijn’, 'Laat' en ‘Vuur’. Get Ready! bracht maar liefst 5 albums uit in de originele bezetting. In 2007 scheidden hun wegen. Tot nu

 

Het jubileumconcert voor hun 20-jarig bestaan in 2016 zou de vier jongens herenigen, maar bij de voorbereidingen hiervan kregen ze de smaak al snel weer te pakken. Ze wilden meer! Dus annuleerden ze het jubileumconcert, met maar één reden: hun terugkeer zou een pak grootser en definitiever worden!

“We voelden allemaal aan dat er eigenlijk maar één Get Ready! kan zijn: de groep met ons gevieren. Die combinatie is uniek.” - Jimmy

Zo brengen ze in februari niet alleen een ‘Best Of album’ uit dat barst van de hits uit hun gouden jaren, maar komen ze na tien jaar ook met nieuwe muziek. Jimmy, Koen, Glenn en J.M. doken in alle stilte opnieuw de studio in, met een bom van een single als resultaat. ‘Feniks’ is een niet uit je hoofd te krijgen instant hitsingle, die moeiteloos het rijtje van hun 90’s monsterhits vervolledigt. Komende vrijdag kan je 'Feniks' terugvinden op alle digitale download-en streamingplatformen. 

Als je nog niet kan wachten tot dan, neem dan zeker een kijkje op hun officiële websitewaar je hun gloednieuwe videoclip kan bekijken. Die clip neemt je mee naar hun glorietijd waar ze niet weg te denken waren van de grootste podia van Vlaanderen zoals dat van  ‘Tien Om Te Zien’. Het is meteen een zoveelste mijlpaal: eindelijk kunnen hun fans het viertal niet alleen opnieuw horen, maar ook herenigd zien op het scherm! “Ik heb altijd tegen Koen gezegd dat ik onmiddellijk zou stoppen als ik voelde dat er bij de fans geen enthousiasme meer was. 

Wel, ik denk dat die dag nog heel veraf is.” - Jimmy

 

En wat dan met dat jubileumconcert? Opnieuw goed nieuws, want Get Ready! zal als headliner te zien zijn bij het evenement ‘Back To The 90’s’ op zaterdag 1 april in hetSportpaleis van Antwerpen. Op zondag 30 april om 15u00 spelen ze onder de naam'21concert' hun eerste echte reünieconcert in cultureel centrum Plomblom in Ninove. Deze niet te missen show belooft een feestje van formaat te worden, want één ding is zeker:  de supersterren van de Vlaamse popmuziek staan er steviger dan ooit, met een nooit dovend enthousiasme en een energie die als vanouds van het podium spat.

“Zes jaar lang als jonge snotapen zeven dagen op zeven 

met elkaar optrekken,  zoiets schept een unieke band. 

Die periode valt eenvoudigweg niet weg te cijferen. 

Tot het einde van onze dagen zijn we aan elkaar verbonden.”

Met een nieuwe single, live shows en een best of in het vooruitzicht is Get Ready!definitief terug. En als het aan hen ligt, mag dit avontuur nog heel lang blijven duren.

 

Meer info:

 

youtube.com/watch?v=4nKFIGDXvWE&feature=youtu.be&eml=2017January10/3857160/6011938&etsubid=170584717