Het was een tijdje wat stiller in Vlaanderen rond de populaire "Tielse volkszanger Frans Duijts", maar daar had vrolijke Frans een meer dan geldig excuus voor. Zijn agenda puilde het voorbije jaar werkelijk uit in NL met een massa optredens en tal van televisie opdrachten, waardoor het schier onmogelijk was voor hem om op regelmatige basis een sprongetje over de grens naar de zuiderburen te maken.


Maar, Vlaanderen ligt Frans Duijts nauw aan het hart en dus brengt hij daar met de lancering van zijn nieuwe singleopnieuw verandering in én doet hij ineens een stevige belofte...

'Ik laat je nooit meer gaan' is de titel van de gloednieuwe oorwurm van Frans Duijts, een nummer dat niet beter kan omschreven worden als gewoon een leuke, herkenbare en complexloze Frans Duijts song.

Een instant meezinger dus, in de allerbeste traditie van z'n klassiekers 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij', 'Morgen is pas morgen', 'In ons café' en 'De allerlaatste is van mij'! Frans Duijts trekt een meer dan goedgevulde zomer in met 'Ik laat je nooit meer gaan', want vanaf 12 juni zal hij ook 7 weken lang te zien zijn in 'De Beste Zangers Van Nederland', het programma dat in Vlaanderen de afgelopen maanden enorm scoorde onder de naam 'Liefde Voor Muziek'Meer info :


Bekijk de videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=vMAMlGvWbc8


Deze single is verkrijgbaar via

https://itunes.apple.com/be/album/id998888792?mt=1&ign-mpt=uo%3D6