Eveline Cannoot zit de laatste tijd niet stil.

Met haar dagelijks programma 'MENT VANDAAG' (van 17 tot 19u.) en 'Gezondheidstips' met Sonja Kimpen (rond 11u.) op Ment tv, heeft ze haar handen goed vol, maar ook op muzikaal vlak is ze heel actief!

Na 'Kom dan bij me' staat ze er opnieuw met een nummer uit haar recentste album 'AnderSterker'. Deze keer koos ze voor 'Leeg'. Een Vlaamse bewerking van het nummer 'LOST' van Anouk. Peter Van Noort schreef hiervoor de tekst en Peter Keereman zorgde voor een zeer sterke productie. Dankzij dit nummer raakt ze ongetwijfeld de gevoelige snaar bij het publiek en laat ze ook een andere kant van zichzelf zien.

'Leeg' is een nummer dat door merg en been gaat en zeer toepasselijk is in deze donkere tijd. Met dit nummer wil ze wat "warmte" brengen bij de mensen thuis.

NOG GROOT NIEUWS!


Eveline is voor de eerste keer in haar carrière genomineerd voor een loftrompet van 2015. Op 10 december worden opnieuw de Loftrompetten voor de Vlaamse amusementsmuzieksector uitgereikt. Dat gebeurt tijdens de TV-opnames van de grote eindejaarsshow van MENT TV, in het bijzijn van zowat alle Vlaamse artiesten.

Een 15 koppige jury stelde een volledige lijst samen aan de hand van een stemming. Een lijst bestaande uit alle nummers die in 1 jaar tijd, in zowel de Vlaamse Ultratop 50 (Radio 2) als De Vlaamse Top 10 (Ment tv) stonden.


Eveline heeft geluk. Ze is twee keer genomineerd.

In de categorie Loftrompet voor beste nummer gezongen door een zangeres kan iedereen stemmen op 'Ik ben verliefd'.

Link YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=o5w7_6VMYkY

In de categorie Loftrompet voor beste videoclip werd 'Kom dan bij me' geselecteerd.

Link YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=QZUWp7cp3MA

Stemmen kan via www.menttv.be. Het publiek kiest de TOP 5 en dus ook de winnaar. Jullie kunnen slechts éénmaal stemmen. Om geldig te stemmen kies je 1 winnaar per categorie!  Doe het nu! Op 10 december weten we dan wie de winnaars zijn.

Spannende tijden dus voor Eveline.

Het najaar kan alvast niet meer stuk…


Meer info:


Info & boekingen: www.zangeres.evelinecannoot.be - info@evelinecannoot.be

Facebook: www.facebook.com/EvelineCannoot