Het begon voor Eveline Cannoot allemaal 10 jaar geleden met het VTM-programma Star Academy. Naast het acteren kwam al snel de liefde voor muziek. Samen met Filip D'haeze zette ze 3 jaar lang elke tent op z'n kop en dit onder de formatie WHOOPZ!, maar toch koos ze 5 jaar geleden om solo verder te gaan...en tot op de dag van vandaag heeft ze geen moment meer stilgezeten.


Een jaar geleden werd ze één van de gezichten van MENT TV, 4 maanden geleden bracht ze haar eerste album 'ANDERSTERKER' uit en nu is het weer tijd voor een nieuwe single...


Na 'Zomerdromen', 'Die eindeloze zomers', 'Mijn grote liefde', 'Geluk zet je zorgen opzij', 'Ik leef mijn leven' en 'Ik ben verliefd' is het nu de beurt aan 'Kom dan bij me'. 'Kom dan bij me' klinkt heel fris in de oren en gaat inhoudelijk over het gemis van een dierbare.

Er werd ook een mooie videoclip ingeblikt voor 'Kom dan bij me' en deze kan je vanaf vandaag HIER bekijken op youtube!


Het wordt een drukke zomer voor Eveline. Zo vertoeft ze veel aan zee met de show van CAALS in Blankenberge en is ze elke zondag tussen 10u en 12u te zien op MENT TV, in het programma ClipLink. Vanaf september neemt ze ook terug 3 keer per week 'MENT Vandaag' voor haar rekening, maar eerst vol energie een muzikale zomer tegemoet.


Meer info:Bekijk de videoclip via: https://www.youtube.com/watch?v=QZUWp7cp3MA