Op 31 maart stelt Eveline Cannoot haar eerste single uit haar nieuw album voor "ik ben verliefd" aan het publiek.Een echt feelgood-nummer dat ongetwijfeld de komende weken zal scoren in onze hitparade. De MENT-presentatrice Eveline Cannoot is best fier op haar nieuw album dat op 16 april 2015 uit komt en voorgesteld wordt aan pers en publiek. 

 

In 2005 nam Eveline deel aan STAR ACADEMY. (VTM) Ze eindigde bij de 13 finalisten en toen ging er een nieuwe wereld voor haar open.

Muziek is al jaren haar grootste passie!

Dwarsfluit en tenor sax had ze snel onder de knie, alsook het zingen en acteren. Al vlug kreeg ze tal van leuke opdrachten. Zo speelde ze gastrollen in Familie, Spring en Wittekerke en in een aantal musicals mocht ze het beste van zichzelf geven. Op S-Televisie (nu beter bekend als MENT TV) presenteerde ze 12 afleveringen lang “Het Proefkonijn”. Een kook – spelprogramma tussen een Bekende Vlaming en een S-kijker.

Maar uiteindelijk merkte ze dat zingen echt iets voor haar was. Ze deed auditie en kwam zo in 2006 bij het ambiance-duo “WHOOPZ!” terecht! Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar lang menige tenten op hun kop! Daar leerde ze ook de kneepjes van het vak…

 

In 2009 besloot ze haar eigen weg te gaan. Er kwam al snel een eerste single uit “Waar ben jij?” en ook een full-cd “Lief en Leven”. Een cd’tje met 10 Vlaamse nummers over hoe lief zij het leven ziet.

In 2011 kreeg ze de kans om de zangeres te worden van de leukste coverband van Vlaanderen, DEVOS & LEMMES. Samen met 6 muzikanten en een geweldige zanger brengt Eveline leuke Vlaamse medleys op grote en vooral gezellige evenementen.

 

2012: een jaar met veel optredens én een nieuwe single.

“Zomerdromen” wordt overal goed onthaald en voor de eerste keer staat ze op die mooie nummer 1 in de Family Vlaamse 15 op Family Radio. CNR Records besloot haar single via iTunes te verkopen.

2013: opnieuw een nieuwe single. “Mijn grote liefde” is een zeer herkenbaar en vrolijk nummer geworden met een verrassende wending.

Na "Mijn grote liefde" volgt er in oktober opnieuw een single en videoclip.

"Die eindeloze zomers" is een aanstekelijk nummer en Eveline laat, naast het zingen, ook zien dat ze haar tenorsax de baas kan.