Dina Rodrigues, de in Vlaanderen wonende Portugese zangeres, sluit aan bij het Pure Entertainment team en brengt meteen een nieuwe single met bijhorende clip uit.

Despacito is de naam van haar nieuwe single. Jawel ‘de’ zomerhit van 2017 maar dan wel in een heel apart jasje gestoken.

Met enkel piano en een strijkkwartet laat Dina zich van een heel andere, breekbare kant zien. In een arrangement en productie van Patrick Hamilton krijgt deze superhit een versie om U tegen te zeggen.

 

Pure Entertainment : We zijn heel blij dat Dina bij ons wil samenwerken.Dat ze een supertalent is, wisten we al lang maar hiermee bewijst ze terug haar klasse en veelzijdigheid. We kijken er echt naar uit om haar carrière verder te helpen uitbouwen.

 

Dina Rodrigues : dit is precies een droom die uitkomt. Wou al heel lang iets met strijkers doen en nu is het er. Kreeg kippevel toen ik de versie voor het eerst hoorde.

Ben heel benieuwd naar de reactie van de fans maar ben er echt wel van overtuigd dat deze single terug in de smaak zal vallen. Vooral met de winteravonden en de kerstperiode voor de deur zal ‘Despacito’ hartverwarmend zijn.

 

 

 

Meer info:

youtube.com/watch?v=nEYg892AIRU