Begin al maar te zoeken naar nog meer kleurrijke outfits, want die ga je op zaterdag 19 november 2016 zeker nodig hebben in de Ethias Arena te Hasselt. Opnieuw zijn De Romeo’s de gastheren van dienst tijdens de 7de editie van Het Zingpaleis. Het wordt zonder meer het warmste ambiancefeest van het jaar, want naast de muzikale warmte, hebben De Romeo’s gekozen voor het thema Tropical als uithangbord van hun feestje. 

 

Al 6 jaar op rij is Het Zingpaleis één van de meest kleurrijke feestjes. Massaal geven de concertbezoekers en notoire fuifbeesten een positief gevolg aan de oproep om met kledij in aangepaste kleur op te dagen. Wat de nieuwe editie van Het Zingpaleis betreft volgend jaar op 19 november, stappen De Romeo’s dit keer af van één welbepaalde kleur, maar snijden ze een thema aan; Tropical. “Toegegeven dat wij allemaal heel warme mensen zijn. Wij houden allen van de zon en vooral van de Zuiderse sfeer. Vandaar ook de gedachte dat we volgend jaar gaan voor ons warmste Zingpaleis ooit”,zegt Gunther Levi enthousiast.

 

Voor een concrete invulling van Het Zingpaleis Tropical is het nog iets te vroeg, maar net als Gunther, heeft Chris Van Tongelen ook al een beeld van hoe het eruit moet gaan zien. “Muzikaal is het duidelijk dat we een aantal liedjes in andere, tropische jasjes gaan stoppen. We gaan werken met extra percussie en we gaan nummers spelen die we voorheen nog nooit gespeeld hebben, maar die wel passen in het thema. De integratie van salsa- en samba danseressen is zeker een goede suggestie, waar ook wij al aan gedacht hebben natuurlijk” (lacht).

 

“Het mooie aan het thema Tropical is dat de mensen hun kledij nu ook echt kunnen aanpassen. Vroeger was het altijd beperkt tot één kleur, maar volgend jaar mag iedereen komen in een aangepaste outfit. Voor de mannen kan dat bijvoorbeeld een typisch Hawaii hemdje zijn en de vrouwen kunnen dan “assorti” zijn in van die strooien rokjes bijvoorbeeld”, zegt Davy Gilles al lachend


Meer info:


Tickets voor Het Zingpaleis Tropical op zaterdag 19 november 2016 in de Ethias Arena te Hasselt, kan je vanaf nu bestellen via www.hetzingpaleis.be