De Romeo’s zijn al 12 jaar lang dé partyband van Vlaanderen. Met hun grootste meezingers zorgen ze telkens voor 100% feestgarantie. Op 18 september houden ze halt in het Plopsa Theater voor een spetterende theatervoorstelling. Tijdens deze unieke voorstelling krijg je de Romeo’s te zien zoals je ze nog nooit eerder zag. In intieme sfeer brengen ze verrassende nummers, aangevuld met hun grootste hits en dit doorweven met enkele grappige anekdotes.


“Onze kinderen zijn één voor één gek van de Studio 100-figuren en de Plopsa-parken. Via hen kregen we de ‘Plopsa-kriebel’ over. We vinden het dan ook een hele eer om te mogen optreden in het Plopsa Theater en we kijken er erg naar uit om het beste van onszelf te geven op deze unieke locatie!”, getuigen de Romeo’s.


Dit najaar staan ook nog de Ment TV Vlaamse Top 10, Arno, de hitkomedie ‘Een Perfect Huwelijk’ en de Samson & Gert Kerstshow op het programma. Maar ook het jaar 2016 wordt een veelbelovend theaterjaar. Op 18 maart geeft Clouseau het beste van zichzelf in het Theater en Jacques Vermeire pakt op 1 april uit met z’n zaalshow ‘Veel Vijven en Zessen’.

Een uitgebreid overzicht van alle evenementen en shows in het Plopsa Theater kunt u terugvinden op www.plopsatheater.be.


Meer info:

De theatervoorstelling van de Romeo’s gaat door op vrijdag 18 september 2015 en start om 20u30. Deuren geopend vanaf 19u. Tickets hiervoor kunnen gereserveerd worden via www.plopsatheater.be of via 070 345 999.