Met hun zelfgemaakte Zingpaleis Tropical cocktail, stelden De Romeo’s vrijdagavond - in het Hasseltse Café Latino - Belle Perez voor. De Spaans-Belgische is de eerste muzikale gaste van hun Zingpaleis, dat De Romeo’s op zaterdag 19 november voor de 7de keer organiseren, in de Ethias Arena van Hasselt. “Het plaatje klopt volledig. Haar muziek, haar persoonlijkheid en uitstraling, zorgen altijd voor een hartverwarmende sfeer”, zegt Chris Van Tongelen. “We zijn al een paar jaar aan Belle aan het vragen of ze met ons niet eens wou meedoen op ons Zingpaleis. Ik zou bijna zeggen dat we speciaal voor haar het thema Tropical hebben gekozen”, voegt Romeo Davy Gilles er al lachend aan toe.

 

“In de loop van de komende weken gaan we nog een aantal gastartiesten bekendmaken, die je ook kan terugvinden in de tropische sfeer. Ik kan je wel al verklappen dat we het podium op 19 november aankleden met palmbomen en zand. En als er mensen zijn die in hun zwembroek of bikini willen komen, dan hou ik die vooral niet tegen”, zegt Zingpaleis organisatorKris Bloemen van Benelive Entertainment. “Het publiek wordt dit jaar getrakteerd op een drie uur durende show, die niet meer voorafgegaan wordt door de Story Awards. We gaan echt voor een 100 % Romeo show met veel warmte en muziek”, voegt de organisatie er nog aan toe.

 

De hawaii hemden, strooien rokjes en zonnenbrillen mogen dus worden bovengehaald op zaterdag 19 november tijdens de 7de editie van Het Zingpaleis. 

 

 

Meer info:

 

Tickets kan je bestellen via www.hetzingpaleis.be of via 070/345.345 (max. €0,30/min.)