De koude winterdagen liggen op de loer. Een ideale periode dus om een nieuwe, winterse, melancholische single uit te brengen.  David Vandyck kiest zonder twijfelen voor 'Als de muren konden praten': een albumtrack van Will Tura uit 1977, maar voor David nu een single, de 3de alweer uit het album 'David Vandyck zingt Will Tura'.  Tegelijkertijd komt David met een nieuwe primeur in zijn carrière.

Voor het eerst gaat hij  aan de slag met een gloednieuwe Franse tekst van Uitgeverij Jean Kluger (decennia lang de uitgeverij en producer van Will Tura), die speciaal voor David werd geschreven.


Het resultaat is nu terug te vinden op de DUBBELE single 'Als de muren konden praten / Si les murs pouvaient parler' en is vanaf 15 oktober te koop via iTunes, in bepaalde zaken of via de webshop van de officiële website van David Vandyck.  Een unicum voor elke (Tura) fan!


Omdat het album 'David Vandyck zingt Will Tura' het nog steeds uitstekend doet in de Ultratop Albums Top 200 is de nieuwste single, dat een echt collectors item is, de voorbode van een speciale editie van het album dat er midden november aankomt: 'David Vandyck zingt Will Tura - Deluxe Edition (CD + DVD). Het wordt een prachtige digibox met een CD (met nieuwe Franse songs) en een DVD (met uitzonderlijk beeldmateriaal). Maar daarover later meer. Want dat willen we graag nog even geheimhouden.


Laten we nu vooral genieten van die prachtige nieuwe single 'Als de muren konden praten / Si les murs pouvaient parler'....De song neemt je mee vanaf de eerste noot en laat je niet meer los!