Gisteren werd in schoenen Torfs te Wetteren de schoenencollectie van Christoff voorgesteld aan de aanwezige genodigden en pers.

Christoff is altijd al een grote liefhebber geweest van schoenen. Via een vriendin kende hij ontwerper Peter al lang en Peter vroeg hem of hij geen interesse had om een schoenencollectie te ontwerpen. Christoff leek het een leuk idee en toen zijn ze rond de tafel gaan zitten en trokken ze met het resultaat naar schoenen Torfs.

 

De 11 modellen werden met oog voor kwaliteit en detail ontworpen en wat de schoenen bijzonder maakt is dat ze uit fairtrade leder gemaakt zijn. Kleine extraatjes zoals de naam van Christoff op de binnenkant en de zool van de schoenen, een stoffen zak, schoenlepel en een extra paar veters zorgen er voor dat men waar voor zijn geld krijgt, zoals Christoff het zelf ook wou.

 

Op de vraag of er ook een vrouwencollectie komt, kon Christoff ons al reeds verklappen dat er plannen zijn om tegen de zomer van 2017 een vrouwencollectie uit te brengen.

De exclusieve schoenencollectie van Christoff, te vinden in verschillende prijsklassen, is enkel en alleen te verkrijgen bij Torfs dit najaar dus wees er snel bij!