In het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ coveren zes artiesten van diverse pluimage elkaars liedjes. In de tweede aflevering van 'Liefde voor Muziek' gisteren stonden de songs van Slongs Dievanongs centraal. Nadat hij in de eerste aflevering zijn collega-artiesten en ook de kijkers overweldigde met zijn knappe vertolking van ‘King in My Head‘ van Stan van Samang, maakte zanger Christoff opnieuw indruk met zijn cover van Slongs.

Met ‘Ik ben toch geen bank’lanceert Christoff een zwierige ambiance-versie van ‘Ik zen ni de bank’.Meer info:


Het nummer is nu digitaal verkrijgbaar via iTunes, Spotify en Deezer.

Vandaag haalde ‘Ik ben toch geen bank’ al de singles top 10 op iTunes!


Download ‘Ik Ben Toch Geen Bank’ hier: https://itunes.apple.com/be/album/ik-ben-toch-geen-bank-live/id980722838?i=980722919&ign-mpt=uo%3D4

 


De schlagerkoning  Christoff verbaasde iedereen gisteren in het nieuwe 'Vtm' program 'Liefde voor muziek' samen met een reeks Vlaamse artiesten coveren de Vlaamse artiesten elkaars nummers en dat leidt tot verrassende songs.

De uitwerking van de songs is niet zo gemakkelijk, want niemand wil de 'authentieke artiest' teleurstellen en zet zich daarvoor ook honderd procent in.

Niettegenstaande ze uit hun comfortzone stappen zijn de zes artiesten uiterst tevreden dat ze iets anders van zichzelf kunnen tonen. Hierdoor hebben zij nieuwe dingen in zichzelf ontdekt, wat zeker een verrijking is voor hun carrière.

 

Gisteren (maandag) kwam het repertoire van Stan Van Samang aan bod. 

Vlaanderen hoorde schlagerzanger Christoff nog nooit in het Engels zingen. Wat maakt hij van het ingetogen nummer King In My Head van Stan Van Samang een nummer dat bij niemand onaangeroerd bleef enkel door de intensheid waarop het gezongen werd door Christoff.