Koen Wauters en Valerie De Booser

Koen Wauters en Valerie De Booser gaan uit elkaar

Na 17 jaar hebben Koen Wauters en Valerie De Booser samen beslist om uit elkaar te gaan. Dat hebben ze zelf gecommuniceerd via hun Instagrampagina. 

 

Quote Koen: 

"Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen. Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing.

We moeten eerlijk zijn met onszelf: door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid.

Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus: de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven.

Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen.

 

Dat houdt in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk, ook voor interviews zijn we niet beschikbaar. We hopen dat iedereen dat zal respecteren. Dank daarvoor."