José Sep

Met HET IS WEER FEEST speelt José Sep in op de actualiteit die songfestival heet. Al van jongs af aan

heeft dit fenomeen José in haar greep. Ieder jaar zit zij zoals velen met chips, cola en papier en pen

voor de buis. Vroeger al met haar ouders , nu met haar dochter.

Geïnspireerd op De troubadour van Lenny Kuhr is haar vaste producer Manfred Jongenelis aan de slag

gegaan. Gedurende het traject werden Manfred en José steeds enthousiaster en ontwikkelden het

liedje tot een eigentijdse FEESTKNALLER van jewelste. Een echte José Sep plaat

Wie kent ‘m niet? Lalalalalalalalala !! Uiteraard met een prachtige en eigentijdse bewerking van Manfred en.......... we voeren het tempo flink op lacht José. We beginnen rustig, maar al snel is er geenontkomen meer aan en zal iedereen tekeer gaan als een beest, want HET IS WEER FEEST!

 

Met het feestseizoen voor de deur zoals de apres ski, feestdagen en carnaval en natuurlijk alles waar het woord feest in zit heeft deze single alles in zich om heel Nederland en Vlaanderen uit zijn dak te laten gaan!! Een hit op het songfestival in 1969 en wie weet opnieuw een hit in het land en op de Radiozenders zodat iedereen van deze briljante melodie kan blijven genieten of opnieuw kan ontdekken.

 

Meer info:

https://www.youtube.com/watch?v=-qz_pg8mzKc