OT

OT brengt haar debuut EP 'confessions' uit! "Confessions" is een eerlijke EP rond bekentenissen en persoonlijke ervaringen van OT (aka Olivia Trappeniers) als jonge vrouw in deze tijd, waar de druk van social media altijd en overal aanwezig is. 

Wel drie keer komt het woord "Bad" voor in de titels op haar EP.

Omdat OT weet hoe het voelt om fouten te maken en daar sterker uit te komen. Verkeerde keuzes maken, doet iedereen. En dat was haar inspiratie voor "Confessions". Ze voelde zich vaak "bad" wanneer ze, zoals vele jonge vrouwen, aan bepaalde verwachtingen en ideaalbeelden probeerde te voldoen. 

 

Olivia wil jonge vrouwen vertellen welke lessen ze geleerd heeft uit haar fouten. De boodschap van "Confessions" is dat ze zich voor niemand moeten veranderen. Het is verkeerd om mee te doen aan de competitie tussen vrouwen. Dat is een doodlopende straat vol afgunst en roddels. Natuurlijk is dit ook iets waar jonge mannen mee worstelen. Maar de realiteit is nu eenmaal dat dit vaker voorkomt bij vrouwen. Maar wanneer je elkaar steunt en complimenten geeft, ontstaat er iets heel moois: Girl Power.