Dennie Damaro

Dennie Damaro staat al meer dan 30 jaar op het podium en is al lang geen onbekende meer in de Vlaamse showbizz. In de jaren ‘90 kwam hij via “10 Om Te Zien” voor het eerst in beeld en ook in Nederland stond hij met verschillende singles in de hitparade. Dat Dennie naast zanger ook een gegadigde componist en tekstschrijver is bewijst hij wederom met zijn nieuwe single “Blijf maar gewoon zoals je bent”. De Nederlandse producer Manfred Jongenelis stond in voor de productie en maakte het plaatje compleet. Luister en geniet van deze vlotte meezinger met een zeer positieve insteek!  

 

 

Meer info:

De single “Blijf maar gewoon zoals je bent” is vanaf 16 september 2019 legaal te downloaden via iTunes 

Tekst & Muziek: Dennie Damaro

Label: Damaro DAM 2019.010-0

Distributie: CNR Records nv

Info: 0477/25.31.95 - denniedamaro@telenet.be