Dina Rodrigues

Dina Rodrigues, de zangeres met portugese roots heeft een nieuwe single klaar 'Xa la la la ' Dina en haar management schreven mensen aan om een nummer voor haar te schrijven dat haar op het lijf zou vallen. Uiteindelijk kozen ze voor de Brazilianen Vitor Queiroz,  André Rafael en Ico Moreiratoch toch geen onbekenden in de muziekwereld.

 

Na een reeks nederlandse singles kiest Dina sinds korte tijd resoluut voor een zuiders repertoire. Voor de productie werd Filip Martens aangesproken en voor de noodzakelijke accordeonpartij werd beroep gedaan op monsieur ‘Le Grand Julot’ Eddy Govert. De bijhorende videoclip werd door het team van Iceberg Ahead samengesteld.

 

Meer info:

Pure Entertainment label  brengt de nieuwe single uit en is op alle digitale platforms te verkrijgen.